Ресторант "Алафрангите"
Ресторант "Алафрангите"

Ресторант "Алафрангите"

Rating

Ранно възрожденската несиметрична къща,  днес е прочут пловдивски ресторант  и една от емблематичните сгради на град Пловдив.

Ресторант Алафрангите разполага с три самостоятелни зали с общо 50 места и просторна лятна градина с 80 места. Запазил автентичния вид на старинната, пловдивска къща, той ви посреща с плочници от дялан камък, дървени веранди, потънали в зеленина, резбовани тавани, стенописи, алафранги, с уюта и комфорта на отдавна отминали времена.

Изискани блюда и подбрани специалитети, правят ресторант „Алафрангите”, предпочитано място за организиране на банкети, семейни и бизнес тържества, както и за семейни и бизнес обяд и вечеря. 

Потъналата в зеленина и цвят, просторната лятна градина, запленява всеки свой гост. Любимо място на пловдивчани, ресторант Алафрангите е дом и муза на изкуствата. Художници, артисти, писатели и музиканти, си дават среща тук през цялата година.

Ресторант „Алафрангите” е и едно от малкото места в Пловдив, където през летните месеци ще се насладите на класически музикални изпълнения на живо.

Ресторант Алафрангите. Посрещаме ви с настроение. Изпращаме ви със спомен за завръщане.

 

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК
Topic