Ресторант Едно време
Ресторант Едно време

Ресторант Едно време

Rating

Традиционна българска кухня, запазени рецепти от „едно време” и отлежали вина от цяла България. Автентичната уютна атмосфера, уханието на току-що изпечен хляб и аромата на дървени въглища са само част от предимствата на новияресторант „Едно време”. Разположен в центъра на София, лесно достъпен и същевременно сред природата – в центъра на езерото Ариана и парка Борисова градина.

 

Софиянци, туристи и чужденци могат да се насладят на богатото разнообразие от характерни български гозби, приготвени от екологично чисти продукти, свежи зеленчуци и уханни подправки, различни видове хляб, прясно печено месо на жар и пещ, неповторими сладки изкушения.

Цялата кулинарна магия се приготвя на момента, поднася се с внимание и усмивка, цените са достъпни, но качеството първокласно. Ресторантът предлага оригинална програма, свързана с българските обичаи.

Всяка вечер нестинари, кукери, певци и танцьори от прочути ансамбли допълват Вашето настроение с непринудено веселие.

Благодарение на приятната атмосфера и изкусно приготвените ястия, ресторантът е предпочитано място за едни от най-известните световни личности от сферата на спорта, изкуството и политиката като Владимир Путин, Ангела Меркел, Силивио Берлускони, Металика, Рамщайн, Рони Колман и много други.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК