Ресторант Рест
Ресторант Рест

Ресторант Рест

Rating

REST е място създадено с идеята да бъде провокирано мисленето и предлагането в този сегмент. Резултата е в подробностите към които ние сме се отнесли  с особена грижа . . .  и  не  бихме  могли да ръководим бизнеса си по друг начин , защото за  нас няма нищо по лошо от факта че хората са свикнали , и което е по лошо се примеряват, с  ниско качество на храна и напитки , с унижаващо човешкото достойнство ниво на обслужване, както и неосветени,мръсни и неприветливи зали.Бедата е че това се приема за нормално. Не е необходимо да сте милионер за  да си позволите добра храна.

Приемете  че това е част от хубавите неща  в  живота. Ние сме това което ядем  и  за това трябва да внимаваме  какво  ядем. Ако се храните сдобра храна, но без  да  прекалявате , ако  се  насладите на чаша хубаво вино, и отново не прекалявате повярвайте ,  ще  изглеждате  страхотно  и  което е по важно ще  се  чувствате страхотно .

Това е нашата гледна точка независимо колко смахната изглежда тя на другите  . За съжаление ние не можем да знаем всичко, независимо колко богат е опитът ни. Практически  това  е  невъзможно. Но се стараем да даваме най - доброто от себе си в работата която вършим. Ето защо Вашата оценка е толкова важна за нас,всъщност тя е  най-важната и ще е глупаво ако не извлечем полза от онова което Виесподеляте с нас. 

Безценна е всяка конструктивна критика, както е безценно всяко сполучливо решение до което сме стигнали заедно! Благодарим Ви !

 

 

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК
Topic