Увеселителен парк "ПРИКАЗКАТА"
Увеселителен парк "ПРИКАЗКАТА"

Увеселителен парк "ПРИКАЗКАТА"

Rating

Увеселителен парк "ПРИКАЗКАТА" разполага със съоръжения, които позволяват не само развлекателни игри и забавления, а и сериозни състезателни предизвикателства и приключения със силови елементи за деца и възрастни. При това не е нарушена естествената природа, а за всички настилки, озеленяване и съоръжения са използвани материали, характерни за региона. Увеселителен парк "Приказката" разполага с кафе-градина и детски кът за най-малките, барбекю, лятно кино със сцена. Паркът може да бъде домакин на културни, развлекателни мероприятия и чествания. Едно от предназначенията на изградените атракции е провеждането на тиймбилдинг програми. Различните по дейност, големина и географско разположение фирми, могат да проверят ловкостта, издръжливостта, бързата реакция и сплотеността на своите екипи под наблюдението на опитни психолози. Всички дървени и въжени мостове, стълби, мрежи и стени са абсолютно осигурени и обезопасени.

Увеселително-приключенски парк „Приказката“ предлага голямо разнообразие от занимания на достъпни цени, като по този начин предоставя шанса на всеки посетител да прекара времето си по възможно най-незабравим начин.

Атракционите в парка са: ATВ-та, стрелба с лък, пейнтбол, боулинг, миниголф, 12-метрова алпийска стена, въжени градини с височина 4 и 10 метра, условия за пикник, езда на пони или просто разходка в парка.

Паркът предлага и екстремен туризъм и приключения във Врачанския Балкан.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК