Увеселителен парк „ХЕПИ ЛЕНД”
Увеселителен парк „ХЕПИ ЛЕНД”

Увеселителен парк „ХЕПИ ЛЕНД”

Rating

На 23 км от Варна в непосредствена близост до туристически комплекс Камчия и Шкорпиловци, граничещ с републиканския път за Бургас, е позициониран най-големият към момента в България увеселителен парк „Хепи Ленд”.
Площта му е повече от 30 000 кв. м, заобиколена.

„Хепи Ленд”дава перфектната възможност за откъсване от напрегнатото ежедневие и потапяне в приказната атмосфера на един различен свят за отдих и почивка.
„Хепи Ленд” е уникален със своята архитектура, дизайн и тематичност на секторите за развлечение. Това го прави предпочитано място за забавление и отдих, не само за деца и тинейджъри, но и за всички възрастови групи.
Уникалността на Увеселителния парк се измерва не само в мащаба му, но и в неговата тематичната подразделеност. Територията на парка съчетава отделни кътове, различни по тематика, декор и оборудване със съоръжения, автентично пресъздаващи съответната приказна действителност:

Приключенията, които очакват авантюристите са: „Джунгла”, „Воден парк”, „АТВ писта”, „Пикник барбекю”, „Гъливер”, „Карта на България”, „Дино свят”, „Веселите къщи”, „Мексикана”, „Cityofelpaso”-“Texas”, Пиратски остров ,,Tortuga”, Водни бъмпери в езерото с водопад. 

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК