Хотел-ресторант Чайка
Хотел-ресторант Чайка

Хотел-ресторант Чайка

Rating

Комплекс „Чайка” е перлата на прохода Вратцата, един оазис на спокойствието сред красивата природа и чистия въздух на Врачанския балкан.

Уникалното разположение на комплекса съчетава в себе си няколко изключително важни компонента, които го правят предпочитано място не само за туристите и гостите на града, но и за самите врачани.          

Най-уникалният компонент със сигурност е удоволствието да бъдеш заобиколен от божествената природа на българските доломити, шестотинметровите скали на уникалния скален феномен Вратцата – най-високите на тази надморска височина на балканския полуостров, да слушаш шумоленето на малката рекичка Лева и в същото време да се намираш само на 500 метра от централния площад на град Враца.              

За да отидете до центъра на града и да се върнете обаче, не е необходимо нито да се изкачвате, нито слизате. Пътят е равен, а местността е природен парк и можете да се насладите на една изключителна разходка с обособените за целта кътчета. Хотелът е отправна точка за Врачанската екопътека (3 км) и за пещерата „Леденика” (17 км).

Ресторантът разполага със 150 места, лятната градина с 250 места, VIP терасата с 20 места. Заведението е добре познато със своята добра кухня и перфектни условия за семейни тържества и бизнес срещи. Менюто е изключително богато и разнообразно на ястия както от българската кухня, така и от световната кухня.
 
Съчетаването на добрата храна с уникалното разположение на ресторанта доставя още по-голямо удоволствие на клиента. 
icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК