"Хаджибулевата къща"

"Хаджибулевата къща"

Rating

„Хаджибулевата къща“ е разположена в сърцето на китното село Ковачевци, област Перник. Тя се намира в центъра на селото на две асфалтирани улици. Къщата предлага всички удобства за отдих и разтоварване далеч от напрегнатото ежедневие и е идеална за почивка през всички сезони.

Уютно обзаведена „Хаджибулевата къща“, предлага целогодишно настаняване и комфорт на своите гости. Отоплява се с локално парно. Разполага с охраняем паркинг. Гостите могат и сами да прилагат кулинарните си умения.
Собствениците на вилата сами приготвят домашно сладко, вино и ракия, от които гостите могат да опитат. Двор-градината с барбекю и кладенец предоставят усещане за душевен мир и хармония. Къщата е подходяща за почивка със семейство и приятели, за планински, културно-опознавателен, селски и еко туризъм. 
Къщата разполага с механа с ТВ и стерео уредба (15 места), както и барбекю. Насладете се на чара и непреходността на местните обичаи, на топлото посрещане, любезното отношение и незабравима атмосфера. Тук ще откриете тишина, спокойствие, уют, доверие, дискретност.

В непосредствена близост до къщата е Национален детски екологичен комплекс Ковачевци.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК
Topic