Комплекс "Литова къща"
Комплекс "Литова къща"

Комплекс "Литова къща"

Rating

Комплекс ЛИТОВА КЪЩА ви кани да отседнете в древния град Мелник и да се насладите на спокойствието, комфорта и качеството на предлаганите кулинарни и естетични удоволствия.
ЛИТОВА КЪЩА Е ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА НА МЕЛНИК!
Комплексът разполага с 3 хотелски етажа разделени от древни архитектурни стилове и прекрасна механа с 40 места в приземния етаж. Богатото меню и модерната кухня ще ви очароват с ястия от българската, гръцка и македонска кухня. Включени са и отбрани ястия от европейската кухня. 
В избата винарна, на гостите се предлага да дегустират богата гама от бели и червени вина, приготвени и отлежали на място. Предлагат се тематични и обзорни беседи за културно-историческото наследство на Мелник
Отговаряйки на съвременните европейски изисквания комплексът разполага с 2 апартамента и 10 двойни стаи, обзаведени с всичко необходимо за удобството и доброто самочувствие на посетителите.
Единствено тук в Мелник, може да се възползвате от възможността за езда и разходка с файтон. Конната база разполага и с кончета – пони, с които децата изживяват незабравими мигове.
По предварителна заявка се организират преходи с луксозни високопроходими автомобили, както и кратки преходи до исторически места в република Македония, Гърция и Пиринския край. 
За уюта на гостите се грижи високо квалифициран персонал, който има грижата всеки клиент да остане очарован от престоя си в “Литова къща”.
Комплексът разполага със собствен охраняем паркинг, безплатен за гостите.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК