Къща за гости „Вила Колор“
Къща за гости „Вила Колор“

Къща за гости „Вила Колор“

Rating

Къща за гости „Вила Колор“ се дава под наем целогодишно и се намира в началото на село Горно Трапе по пътя от Троян за Шипково-Рибарица-Тетевен, непосредствено до борова гора и планинската река Бели Осъм, в северното подножие на Стара планина, в близост до Национален парк "Централен Балкан", ски пистите на курорта Беклемето и басейните с топла минерална вода на курорта Чифлик и Шипково.

Първият контакт на гостите е с големия подреден двор с цветна градина и тревна площ за игри, водна каскада, басейн през лятото, детска площадка и паркинг. Покритата тераса е с барбекю за романтични вечери, а слънчевата тераса е с чудесен изглед към планината за сутрешно кафе или следобеден аперитив. Кухненският бокс със столовата за хранене са оформени като зимна градина. Тук можете самостоятелно да си приготвите храна в добре оборудвания кухненски бокс. На 2 км се намира СПА център "Острова", където има ресторант.

Къщата има 2 двойни и 2 тройни стаи - 10 легла за възрастни, 2 за малки деца /легла-кошари/, 2 сгъваеми легла и столче за хранене. Всяка стая е с отделен санитарен възел, баня, сешоар, кабелна телевизия и неограничен достъп до безжичен интернет. Има добро покритие на всички мобилни оператори. 
Местоположението на Къща за гости „Вила Колор“ в централната част на България дава възможност за добро организиране на свободното време. Две двойни стаи и столовата са достъпни за инвалиди.

Удостоена е със сертификат „Зелена къща“ и е сертифицирана за защита на дивата природа.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК
Topic