Ресторант Шери
Ресторант Шери

Ресторант Шери

Rating

Отлично място, където да хапнете и да се насладите на приятни мигове с приятели и близки, е Ресторант „Шери“. Той се радва на отлично разположение в Благоевград – ще го откриете разположен в самото начало на алея Бачиново. Тук ще се радвате на вкусна храна, на приятен интериор, както и на винаги безупречно обслужване!

Ресторантът ще Ви покани и настани във ВЪТРЕШНИЯ си САЛОН. Той предлага място за осемдесет души, а обстановката му е наистина предразполагаща и комфортна. А през топлите летни дни врати отваря и лятната тераса. Тя е много пъстра и се радва на свежест и прохлада. Просторна е и може да предложи още двеста места. Чудесна е и музиката която ще звучи като фон на приятните разговори тук. Ще долавяте поп, денс и мелодии от българската музика.

Отлична е и кухнята на Ресторант „Шери“. Менюто тук изобилства от ястия. Ще можете да спрете избора си на блюдо отБЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА КУХНЯ, а също и на неустоим специалитет от международната. Голямо е и разнообразието от питиета. Има топли и студени, алкохолни и безалкохолни напитки. Заведението предлага и винаги разнообразно ОБЕДНО МЕНЮ. Онова, което ще Ви впечатли е отличния вкус на храната и ниската цена – само 2,50 лева.

Ресторантът е организирал множество тържества и събития. Тук са празнувани имени, рождени дни и годишнини. Можете да разчитате, че планирано ще бъде и Вашето частно парти, фирмен банкет, бизнес среща или семейна сбирка. В заведението се случват и едни от най-незабравимите сватбени тържества. Можете напълно да се доверите на професионализма на екипа, работещ тук!

Заповядайте в Ресторант „Шери“!

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК
Topic