"Бисерната къща"

"Бисерната къща"

Rating

„Бисерната къща” се намира в с. Горно Церовене, сгушило се в подножието на парк „Западен Балкан”, отдалечено на 10 км. от гр. Монтана и на 100 км. от гр. София. Къщата е с автентичен интериор, навяващ носталгия по старинни ценности, бит и култура. Предлага отлични условия за пълноценен отдих.

 Къщата е на два етажа и се намира в голям и просторен двор с много зеленина, дървета и цветя, а от просторния чардак с хамака, се открива великолепен изглед към Стара планина. На двора гостите се радват на външен кът с барбекю и селска пещ, където всеки желаещ може да осъществи кулинарните си фантазии; кътове за храна на чардака или на двора; басейн, джакузи, където всеки може да се разхлади в топлите летни дни, да почине на хамака или на шезлонга, около басейна и джакузито.

За да се чувстват гостите необезпокоявани, къщата се предлага напълно самостоятелно. Подходяща дестинация е както за цяло семейство, така и за приятелски компании.

В близост се намират Лопушанският, Чипровският и Клисурският манастири, както и феноменът Белоградчишките скали, а за любителите на риболова-  язовир „Огостa” и „Балова шума”.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК
Topic