Ресторант Табиет Лозенец
Ресторант Табиет Лозенец

Ресторант Табиет Лозенец

Rating

В ситуацията на все по-динамично ежедневие и силна конкуренция, доказаните класа и традиция, които устояват на предизвикателствата на времето, са изключителна ценност. Табиет е сред малкото класически ресторанти с градина в София, които могат с цялата си история и развитие да отстояват позицията на един от любимите ресторанти на жителите и гостите на столицата. 

Вече 11 години Табиет съчетава богато меню с висококачествени ястия и напитки, перфектно обслужване и лично отношение към всеки посетител на двете стилно декорирани зали. А прекрасната градина на ресторанта през лятото предлага уют и спокойствие сред шума на големия град. 

Менюто на ресторанта включва интернационална кухня, приготвена с най-качествените продукти, които главният готвач лично подбира вече повече от десетилетие. Сред непреходните класики са „Агнешко печено“, „Магданозени кюфтенца“, табиетлийски специалитети като „Говеждо Блек Ангъс“, „Свинско джоланче по баварски“, „Банска капама“ и „Родопски сарми“. 

Ресторантът винаги има с какво да изкуши както редовните си посетители, така и новите си клиенти. Менюто се обновява всеки сезон с актуални предложения и акценти. Специално за лятото, в него са включени пресни риби (лаврак, ципура, сафрид, зарган, милокоп, бакаляро, фагри) и морски дарове, както и специфични екзотични салати.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК
Topic