Комплекс Имението
Комплекс Имението

Комплекс Имението

Rating

Комплекс „Имението” е семеен хотел, състоящ се от отделни вили и къщи. Намира се в с. Емен на 20 км западно от Велико Търново и на 300 метра от Еменският каньон.

Комплексът разполага със 70 легла. Има две конферентни зали с 40 и 100 места. Функционират два ресторанта – първият е на две нива за 65 посетители на закрито и 130 места разположени на открито в парка. Работи от 08 до 24 часа.Вторият ресторант има капацитет до 120 човека. Разполага с голям дансинг от 100 кв.м. Подходящ е за сватби, фирмени и семейни тържества. Работи по предварителна заявка.
Лятна градина с площ от 12 декара, отопляем плувен басейн с размери 12,5×5 метра и прилежащо джакузи.

Всяка от стаите разполага със самостоятелна баня и тоалетна. Оборудвана е със собствен минибар, телевизор с Булсатком и климатик, а допълнителна екстра е безплатният достъп до безжичен интернет.

Имението е едно от водещите хотелски селища с условия за конферентен туризъм в България. Ние ще организираме и планираме за Вас семинари, конференции и тимбилдинги. Модерните и уютни конферентни зали на Имението са в близост до невероятните природни забележителности на Еменския каньон.

Напълно оборудвано работно място, професионално обслужване, храни и напитки и удобното разположение на комплекса в центъра на България Ви гарантират най-качественото спокойствие, което може да намерите.

Разполагаме и с посттерминал и освен в брой можете да заплащате и със следните карти – Visa, Visa electron, Maestro, MasterCard. В района на комплекса има пълен обхват на мобилният оператор Теленор и безплатен Wi-Fi.

На територията на Имението е отворен денонощно православен параклис посветен на св. Петър, който е озвучен с песнопения на църковно-славянски хор.На 300 м. от „Имението“ е началото на Еменския каньон.

За организирани групови посещения и гостуване от 3, 5 или 7 нощувки, получавате отстъпка!

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК
Topic