Комплекс Галерия
Комплекс Галерия

Комплекс Галерия

Rating

Ресторант § Нощен Клуб

В центъра на град Копривщица, зад костницата, на Площад “20 април”, ще ви озарят лъчите на уникалния комплекс „Галерия”, място, където се съчетават в едно хармонията и историята на пищният копривщенския бит.

Чрез величествените стенописи в ресторанта на комплекса, пред Вас оживяват паметните сцени от Априлското въстание. Ресторантът разполага с капацитет от 200 места и всеки един клиент е посрещан и изпращан с прословутото българско гостоприемство. Романтичната обстановка, пораждаща се от светлината на старите фенери стопля сърцето, а най -отбраните вина и напитки съчетани и приятна музика, пробуждат забравените трепети на любовта.

Копривщенските девойки от обслужващия персонал, ще Ви поднесат от най-хубавите гозби, приготвени по стари и изпитани вече рецепти, а неповторимия вкус на храната ще Ви отведе до съкровените тайни на местните специалитети.

Ресторантът разполага и с лятна градината с 200 места, където разхладата на копривщенската нощ и красивата обстановка сред природата ще Ви омагьоса, а живата музика и чевермето на жар ще Ви спечелят като клиенти за цял живот.

100 места в модерен стил, младежка атмосфера и разнообразна музика Ви очакват в нощния бар на комплекс „Галерия“. Единственото място в града,където купонът не спира, а забавлението продължава до сутринта. Най-якият Dj и специално подбран балет, ще Ви държат будни и ще се грижат за Вашето добро настроение и приятно изкарване. Ако младия дух във Вас напира не пропускайте да посетите най-горещата точка на купона и да се възползвате от неустоимите промоции,които заведението ще Ви предложи.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК