Хотел "Астра"
Хотел "Астра"

Хотел "Астра"

Rating

Хотел „Астра” е разположен на 4 километра от летище „София” и на 3 километра от центъра на София. Комплексът се намира на тихо, но комуникативно място, в изключителна близост до бул. "Владимир Вазов" и основните пътни артерии за Бургас и Варна.
Хотел „Астра” отвори врати през 2011 год. и предлага на своите гости удобствата на 50 стаи, оборудвани с LCD телевизор, телефон, централно отопление, самостоятелна баня със сешоар и безплатен достъп до Интернет.  
По време на престоя си всички гости ползват безплатен надземен и подземен паркинг. Хотелът разполага с прекрасен ресторант, предлагащ български традиционни ястия и специалитети, турска, френска и италианска кухня.

Комплексът разполага с модерно оборудвана конферентна зала с капацитет 50 души, която е предназначена за организиране на конференции, семинари и специални събития. 
Хотел „Астра” работи целогодишно и предлага изключителен комфорт на атрактивни цени, забележителна кухня и разнообразни бизнес удобства, което го прави еднакво подходящ както за делови гости на столицата, така и за такива, посещаващи града за удоволствие.

Заповядайте в хотел „Астра” и се насладете на перфектното съчетание от пълно спокойствие и всички предимства на града.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК
Topic