СПА център хотел "Ерма"

СПА център хотел "Ерма"

Rating

СПА хотел „Ерма" е хотелски комплекс, в който прекрасните гледки и невероятната интимна обстановка в планината са само малка част от обстоятелствата, които ще ви донесат усещането за свобода, блаженство и хармония. Уникалната комбинация от уединение и спокойствие, балансирани с високото ниво на предлаганите услуги, го правят едно несравнимо изживяване.

Независимо дали сте дошли за тихо уединение и да избягате от рутината на ежедневието или да опитате някои от атракциите на хотела, той ще надмине очакванията ви.

СПА хотел „Ерма“ е разположен в сърцето на планината Руй и е заобиколен от величествената красота на българския югозапад. Ще се докоснете до интересната култура на местните хора и до природата в нейната най-чистата форма; ще имате възможност за поддържане на здравословен начин на живот.

Вдъхновени от желанието за обслужване както индивидуалните, така и корпоративни клиенти, и от философията, че всички хора са неразделна част от природата, персоналът подбира внимателно всеки продукт, който предлага. Най-голямата награда за тези усилия са комплиментите на гостите, които се връщат.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК