Ресторант „Бар 7“
Ресторант „Бар 7“

Ресторант „Бар 7“

Rating

Страхотно място в Благоевград, където можете да се насладите на приятна обстановка и отлична кухня, е симпатичният Ресторант „Бар 7“. Заведението ще Ви зарадва с разкошна атмосфера. Вътрешността му предлага място за сто и десет души. През топлите месеци врати отваря и прекрасната лятна градина, в която ще се наслаждавате на пъстрота и свежест.Градината е готова да настани още сто и пет души.

В случай че обичате ястията от НАЦИОНАЛНАТА ни КУХНЯ, то определено ще останете впечатлени от начина, по който те биват приготвяни от майстор-готвачите тук. Ресторант „Бар 7“ предлага доста разнообразно обедно меню, което бива сменяно всеки ден. Много и различни са и алкохолните и безалкохолните напитки, които се сервират в заведението. Ресторантът се слави и с отличното си обслужване – персоналът тук е винаги усмихнат, дружелюбен и винаги обръща на клиентите необходимото внимание.

Не са малко и услугите, които заведението ще Ви предложи допълнително. Тук например провеждани могат да бъдат всякакви тържества, празненства и събития. Заведението е било домакин на най-различни фирмени събирания, както и на много семейни празници. Ресторант „Бар 7“ предлага услугите си и като домакин на абитуриентски балове.
Удобство за почитателите на кухнята, която се предлага тук, ще бъде и възможността да ѝ се наслаждават в домашна обстановка. Заведението предлага ХРАНА ЗА ВКЪЩИ, като можете да разчитате и на безплатна доставка до дома за всички жители на Благоевград.

Ресторант „Бар 7“ ще Ви очаква!

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК
Topic