СПА комплекс „Луксор“

СПА комплекс „Луксор“

Rating

СПА комплекс „Луксор“ в Ивайловград е запазената марка в Източните Родопи за приятно преживяване, наслада от живота и нови приключения, съставени от специална селекция на природа, история и гостоприемство. Удоволствието от живота – от римски времена досега е мото за пълноценната почивка на гостите на хотела. Предлага уютна обстановка, отлично обслужване, местна кухня, релаксиращи процедури и нови активни предизвикателства.

Дестинация Източни Родопи и град Ивайловград са били място на частни резиденции, римски вили и СПА почивка в древни времена. СПА комплекс „Луксор“ възражда традициите в днешни дни и Ви връща към спокойствието и романтиката на живописния Ивайловград.

Хотелът е разположен на 5 км от гръцката граница и на 135 км. от брега на Егейско море при Александруполис. Предлага хотелско настаняване в стандартни и делукс стаи и апартаменти, басейн с бар, ресторант за събития и тържества с местни кулинарни изкушения, спа и фитнес център, място за семинари и обучения, удобства за деца със зала за игри и забавления, удобен паркинг и безжичен интернет на територията на комплекса.

 

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК