Семеен хотел "Габи"
Семеен хотел "Габи"

Семеен хотел "Габи"

Rating

В един „Древен и вечен” град вече има хотел, в който модерният комфорт, елегантност и изискан стил съществуват съвместно. Пловдив – вечен и млад, симбиоза от изключително богато антично културно-историческо наследство и съвременна архитектурна и бизнес-среда.

Семеен хотел „Габи“ е разположен в сърцето на парк „Отдих и култура“, на 200 метра от Гребната база, стадион „Пловдив“, както и до тенис кортовете в Спортен Комплекс „Пловдив“.

Хотелът е до основна входно-изходна пътна артерия, осигуряваща достъп за броени минути до центъра на града, бисерната огърлица на града – Архитектурно-историческия резерват „Старият Пловдив”, Международния панаир, автомагистрала „Тракия“ за София и Истанбул, както и околовръстния път за международно летище Крумово.

Хотелът разполага с 8 двойни стаи и 2 апартамента, лоби бар, безжичен интернет в целия хотел, релакс център – сауна, солариум, масаж, енотека, безплатен паркинг. Елегантните и комфортни стаи са проектирани както за бизнес гости на града, така и за туристи.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК
Topic