Механа Родопчанка
Механа Родопчанка

Механа Родопчанка

Rating

Полъх от магията на загадъчната Родопа планина. В механа „Родопчанка” ние ще Ви откъснем от ежедневието и ще Ви пренесем в неповторимата атмосфера на българските национални традиции – с традиционни родопски специалитети и с други национални ястия, приготвени специално за Вас от нашия майстор-готвач. С магическия звук на родопската гайда и родопската народна песен.

При нас може да опитате вкуса на родопския клин или пататник, родопски апраци, родопски катми, качамак, смилянски боб в керемида, родопски шашлик, домашно овче или биволско сирене, домашен кашкавал и още много вкусутии от традиционната родопска кухня.

В новооткритата градина на механата можете да прекарате незабравими часове, като се наслаждавате на уникалната комбинация от уютна атмосфера, полъх от Витоша и вкусна храна.

А със своите 60 места и екип от професионалисти, механа „Родопчанка” ще се погрижи и за организирането на Вашите специални събития и тържества.

Освен това Родопчанка е и мястото, където можете да опитате невероятния вкус на истинската домашна кухня. Нашите продукти са изцяло натурални, а голяма част от тях пристигат специално от независими производители в Родопите, за да зарадват дори и най-претенциозните гастрономи.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК