Хотел "Суит"
Хотел "Суит"

Хотел "Суит"

Rating

„Суит" е хотел с различна концепция. Освен с 24-часовото използване на стаята, предложения за наемане на стаи за дълъг престой, студиа за трима гости, хотелът изненадва дори с конферентите си зали, разкриващи уникални пейзажи.

Изключително просторни (30-80 кв.м) 122 ателиета, студиа и апартаменти са обзаведени стилно и съвременно, по начин, който ви кара да се чувствате като у дома. Всички помещения са с големи прозорци, с гледка към Витоша или близкия университетски парк; на разположение са широкоекранен LCD телевизор със сателитни програми, сейф, термокана за приготвяне на чай и кафе, мини бар, рум сервис за повече комфорт. Гостите в хотела могат да използват високоскоростен Интернет, достъп до фитнес залата и компютърния кът, подземен паркинг.

Панорамният конферентен център предлага 5 модерни конферентни зали с дневна светлина и неповторима гледка към Витоша и парка, с капацитет от 10 до 100 гости. Хотелът разполага със собствено техническо оборудване и просторна тераса за организиране на кафе-паузи, събития и коктейли на открито. Модерният Бизнес център на етажа е на разположение на участниците в мероприятията. За организаторите на събития се предоставят места за паркиране.

icon-1_35x35_crop_2377586b89

Added by:

Екип на НТК
Topic