festival-bg-gudie-28-03-2015_1306x818_crop_2c6221fe70

Томбола "Българският пътеводител"

Регистрирайте се до 17 Април 2015 г. на www.bg-guide.org със същия ел. адрес, който сте посочили в попълнения по време на Фестивала формуляр, и участвайте в томболата...
All news

По време на Фестивала за туризъм и забавления "Българският пътеводител" (28 март 2015 г.) Национален туристически клъстер обяви началото на томбола "Българският пътеводител".

Днес, 17 април 2015 г., изтича крайният срок за регистрация в портала на посетителите, които по време на Фестивала попълниха и предадоха формуляр за участие в томболата.

На 24 април 2015 г. в 10:00 ч. в присъствието на ................ ще бъдат изтеглени наградите:

1 награда: Ваучер за нощувка със закуска за двама в СПА Клуб Бор 4* - Велинград, предоставен от Сирона Тур ООД, член на Национален туристически клъстер

2 награда: Ваучер за рафтинг – 2 бр., предоставен от Дефилето ЕООД

3 награда: Билети за театър – 2 бр., предоставени от www.teatribg.com

*Една постановка по избор между 3, предоставени от teatribg.com възможности през месец май 2015 г.

 

Томболата се провежда по инициатива на Национален туристически клъстер „Българският пътеводител“. В Томболата нямат право да участват служители на НТК, представители на негови членове, както и членове на техните семейства. Участието в томболата не е обвързано с покупката на каквито и да е стоки и услуги. С участието си в Томболата участниците дават изричното си съгласие личните им данни да бъдат обработвани за маркетингови цели от НТК.