akademia-w2_1306x818_crop_cc9bcfd6bf

Акселераторска програма за предприемачи

Приятелите ни от Център Ринкър към Финдация BCause организиран Академия за местни предприемачи в областите Кърджали, Хасково, Силистра и Благоевград.
All news

„Академия за местни предприемачи“ е обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес. Насочена е към тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра. Осъществява се от приятелите ни от Център за предприемачество и обучения „Ринкър“ към Фондация BCause.

 

Крайният срок за кандидатстване е 25 октомври. Допълнителна информация: тук , формулярът за кандидатстване е достъпен тук

 

Най-добре разработените идеи ще спечелят правото на участие в Академията. Обученията са безплатни и разходите за пътни и настаняване по време на обученията в Център "Ринкър", които ще се проведат в София (ноември-декември 2019 г.) ще бъдат покрити.

 

Три екипа ще получат безвъзмездна финансова подкрепа за развиване на идеите си в общ размер на 25 000 лева за започване на собствен бизнес!

 

Интересна възможност за предприемачи, вкл. и за младежи участвали в някой от обучителните лагери по предприемачество на Национален туристически клъстер "Българският пътеводител" през този месец! Не пропускайте възможността да реализирате бизнес идеите си.