Topic

Театър пред театъра 2018

Rating

За втора поредна година Народният театър „Иван Вазов” кани зрителите на едно от най-грандиозните си събития – „ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА”. Между 30 юни и 8 юли 2018 г. откритата сцена в пространството пред сградата, под звездите на нощна София.
За разлика от миналата година, когато беше дебютното издание на „ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА”, сега в програмата са включени девет спектакъла на открито.

Началото на тазгодишния „ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА” ще бъде дадено на 30 юни, когато Народният театър, съвместно със Столична община, канят публиката на концерта-спектакъл „България – благословена земя”, с участието на певци и актьори, режисирани от Борис Радев.

На 1 и 2 юли зрителите ще могат да видят хитовия спектакъл „КАЛИГУЛА” с номинирания за наградата „Аскеер” Деян Донков. 

На 4 и 5 юли Народният театър кани зрителите на друг свой хит на открито – „ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН” на режисьора Александър Морфов.


На 6 юли на откритата сцена ще се играе „САКО ОТ ВЕЛУР” на режисьора Бойко Богданов.

За първи път в историята на „ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА” Народният театър отваря символично вратите си и за гостуващи театри. Началото е с Театър София, който ще покаже своя спектакъл "Госпожа Министершата" на 3 юли. На 7 юли пък Театър Българска армия ще отбележи на сцената под звездите стотното представление на „Швейк”.

Повече информация тук.

User photos

User videos

Comments

200 symbols