Sounds of the ages - фестивал Пловдив

Rating

2cellos - 12 септември 2015/20 часа на Античния театър
2CELLOS ще открият петото издание на 'Sounds of The Ages' 2015. Сензационните челисти се завръщат у нас за един още по-грандиозен концерт в края на лятото.
2CELLOS ще свирят в магическата атмосфера на Античния театър в Пловдив на 12 септември и ще представят експлозивно шоу от свои версии на популярни, рок и филмови парчета само с двата класически инструмента.
2CELLOS започнаха като интернет сензация с изпълненията си в Youtube през 2011 и от тогава пълнят концертни зали и фестивални арени в Европа, Азия и Америка.
Билетите с цени 60 лв (регулярни) и 80 лв (golden circle) ще откриете в системата на www.Eventim.bg, в деня на шоуто ще бъдат съответно с цени 65 и 85 лв.

Apocalyptica - 18 септември 2015/20 часа на Античния театър
APOCALYPTICA, звездната финландска формация с продажби от над 4 милиона в световен мащаб, ще издаде своя дългоочакван нов албум 'Shadowmaker' на 17 април - продуциран е от НИК РАСКУЛИНЕЗ, работил с FOO FIGHTERS, DEFTONES и MASTODON.
По този повод, APOCALYPTICA ще направят съвместно турне със SIXX AM в Америка тази пролет.
На 18 септември, APOCALYPTICA ще се завърнат в Пловдив, 16 години след историческия си първи концерт.
БИЛЕТИ с цена 55 лв (обикновен) и 75 (Golden circle) вече се продават екслузивно в системата на www.Eventim.bg, в деня на концерта ще бъдат съответно по 65 лв (обикновен) и 85 (Golden circle)

Opeth - 19 септември 2015/20 часа на Античния театър
OPETH ще свирят в Пловдив на 19 септември 2015 (събота) в петото издание на музикалния форум Sounds of The Ages.
Култовата шведска прогресив група-институция ще представи един много специален спектакъл в магическата атмосфера на Античния театър.
В основната част от шоуто, OPETH ще свирят заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив, отново под ръководството на диригента-звезда Левон Манукян.

Macaco - 20 септември 2015/20 часа на Античния театър
MACACO - новите масови любимци на Испания ще закрият петото издание на форума Sounds of The Ages 2015.
Концертът на суперзвездата от Барселона - ДАНИ КАРБОНЕЛ и неговата група в Античния театър в Пловдив е на 20 септември и се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК със съдействието на ОБЩИНА ПЛОВДИВ и ИНСТИТУТ СЕРВАНТЕС.
MACACO имат вече 8 албума и десетки хитове - клиповете им събират по 2-3 милиона гледания в YouTube всеки, а концертите им са пред многохилядна публика на стадиони. MACACO - това е фънк, реге, румба, рок и пънк на едно място!
БИЛЕТИ с цени 40 лв (регулярни) и 60 лв (golden circle) – екслузивно в системата на www.Eventim.bg. В деня на концерта ще бъдат съответно по 50 и 70 лв

 

За повече инфо http://www.soundsoftheages.com/

User photos

User videos

Comments

200 symbols