One Design Week

Rating

Международният фестивал за съвременен дизайн и визуална култура ONE DESIGN WEEK се завръща между 10 и 19 юни 2016 г. в гр. Пловдив, за да срещне дизайнерите и хората, в чиято услуга са те – широката публика. Тази година 10-дневното събитие ще приеме една различна гледна точка, която ще отвори границите на понятието „дизайн“. Дизайнът, който не е нещо елитарно, а е навсякъде около нас – във всеки един аспект и процес от ежедневието ни.

 
На 18 юни 2016 г. в Дом на културата „Борис Христов“ (ул. Гладстон 15) ще се проведе професионалният дизайн форум на фестивала. Лекторите, водещи експерти от разнообразни сфери, ще представят една холистична гледна точка към съвременния дизайн и визуална култура. Дизайнът, който помага; дизайнът, който е иновативен и алтернативен; дизайнът, който променя животи и светове; дизайнът, който е отворен и достъпен за всички.

 

Събитието се организира от Фондация "Едно за култура и изкуства" с подкрепата на Община Пловдив, Фондация „Пловдив 2019“, Фондация Америка за България и Programista.Информация за останалите лектори и допълнителна информация очаквайте на сайта на фестивала.

 

User photos

User videos

Comments

200 symbols