Topic

Нощ на театрите 2017

Rating

На 4 и 5 ноември 2017 г., за пети пореден път, Нощта на театрите ще предложи стотици сценични събития, на жителите и гостите на 13 града в България. В програмата са включени над 200 представления и пърформанси, форматни събития, изложби, “отворени врати” и театрални пътешествия зад кулисите, NT Live, театрална дискусия и прожекции в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Хасково, Благоевград, Велико Търново, Сливен, Смолян, Симитли и Димитровград.

 

Над 1500 творци от различни театрални стилове стават част от платформата и ще представят своите продукции в над 80 локации  (театрални зали, галерии, кина, и клубове) в 13 града.

Театрите и залите в градовете-участници ще бъдат домакини на европейската платформа и ще се присъединят към 9-годишната традиция на редица европейски градове да показват театралното изкуство в големи мащаби и събрано в рамките на няколко часа. Форматът на инициативата няма аналог в България. Именно по-различното „случване” я прави изпълнена с мистичност и много интересни за театралните почитатели събития и форми.

 

Цялата програма на инициативата ще откриете в сайта: http://theatresnight.org/events, фейсбук страницата: https://www.facebook.com/TheatresNight/ и в безплатното мобилно приложение на Theatres night.

User photos

User videos

Comments

200 symbols