Музикално – илюзионен спектакъл „Вълшебства по Коледа“

Rating

Прочутият не само в България, а и по целия свят илюзионист Астор заедно с едни от най-добрите ни джаз музиканти под диригентството на композитора Ангел Заберски – младши, ще зарадват публиката с коледен музикално-илюзионен спектакъл през декември. 
„Вълшебства по Коледа“ е представление за малки и големи, създадено с много приказно настроение и празнична предновогодишна емоция. На фона на коледните джаз пиеси в изпълнение на Ангел Заберски Бенд, Астор ще поднесе изненадващи илюзионни номера и фокуси. За децата- участници в магичната програма ще има разбира се и подаръци, както подобава на една истинска Коледа. 
Спектакълът ще се представи на сцената на Добричката Органова зала на 8 декември от 19 часа, на 9 декември гостува на Фестивалния център във Варна, а на 10 декември ще бъде в Музикален театър „Константин Кисимов“ във Велико Търново на сутрешно матине от 11 часа. На 23 декември спектакъла ще бъде представен на сцената на Държавна опера Бургас. 
Участват АСТОР - илюзионист, Ангел Заберски – композитор, диригент, пиано, Стоян Янкулов - Стунджи – ударни, Борис Таслев – контрабас, Михаил Йосифов – тромпет, Димитър Льолев – алт саксофон, Арнау Гарофе – тенор саксофон /Испания/, Велислав Стоянов – тромбон.

Повече информация за събитието тук.

User photos

User videos

Comments

200 symbols