Topic

Интерфуд & Дринк - международна изложба за храни и напитки

Rating

Над 320 български и чуждестранни компании ще участват на МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК

Богата палитра от вкусове ще представят специализираните изложения в хранителната индустрия МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК, които ще се проведат от 11 до 14 ноември в Интер Експо Център.

На международните изложения посетителите ще имат възможността да се запознаят с богата гама от храни, напитки, хранителни добавки, суровини, консумативи, материали, последни стандарти за опаковане, машини и технологии.

Над 320 български и чуждестранни компании ще участват на специализираните изложения.

Тази година Унгария е страна партньор на изложбата за храни и напитки ИНТЕРФУД & ДРИНК. Проектът се реализира с активното съдействие на Посолството на Унгария в София, Унгаро-Българската Стопанска Камара със седалище Будапеща, Унгарската национално-търговска къща.

В специализираните изложения участват също фирми от Румъния, Гърция, Полша, Словакия, Испания, Германия, Холандия, Турция. Чуждестранните компании ще се представят с вина, минерални води, безалкохолни напитки, месни продукти и хранителни добавки, нови технологии и софтуер. Продукти на производители и вносители на вина от Южна Африка се презентират от Посолството на Южна Африка в България.

Посетителите могат да се включат в редица събития и конференции, дегустации и конкурси.

Петте изложения в индустрията се провеждат паралелно с изложението за хотелско, ресторантско и кетъринг оборудване СИХРЕ. По време на 15-ото му издание Интер Експо Център ще бъде домакин на националните квалификации за най-престижното състезание за професионални готвачи в света Bocuse d’Or. На СИХРЕ ще се излъчи българският представител на престижния конкурс в Европа.

За още информация – Фейсбук страница на изложението.

User photos

User videos

Comments

200 symbols