DiVino Taste

Rating

DiVino.Taste е изложение на българските винопроизводители със съпътстваща програма от майсторски класове и лекции, коетотрадиционно се провежда всяка година през ноември. Тазгодишното изложение ще се проведе от 17-до 19 ноември, в София, НДК (етаж 5, зали 7,8,9) и ще събере над 70 от най-добрите български производители, които ще представят вината пред взискателната публика на DiVino.Taste. Всеки производител има право да участва с до 7 вина, които ще бъдат представени от собствениците или винарите, които са направили виното. Всеки посетител ще има пряк контакт с хората, които стоят зад всяка една от участващите български изби и ще може да опита и да се запознае с концепцията и философията им за вината. В рамките на трите дни всеки, който посети изложебието, ще може да пробва без ограничение най-добрите над 500 български вина.

Входът до изложението е с билети, а закупилите билет за поне един от майсторските класове имат достъп до изложението и за трите дни.

 

Майсторските класове и лекциите ще обогатят знанията ви за виното, ще ви срещнат с най-добрите български винени експерти, а чуждестранните гости са на изключително ниво. Майсторските класове са предназначени за средно и по-напреднали винени любители и професионалисти. Лекциите са ориентирани предимно към хората, които са свързани с бизнеса с вино във всичките му аспекти.

 

Лекциите са със свободен достъп за всички закупили билети за изложението за съответния ден.

 

Ето и програмата на събитието:

17 ноември, петък: от 16:00 до 20:00 часа отворено за всички посетители

18 ноември, събота: от 10:00 до 12:00 часа отворено само за професионалисти и медии

18 ноември, събота: от 12:00 до 19:00 часа отворено за всички посетители

19 ноември, ноември: от 10:00 до 18:00 часа отворено за всички посетители

 

User photos

User videos

Comments

200 symbols