Topic

Ден на настолните игри

Rating

Организацията за Интелектуални Развлечения и Социализация със съдействието на Столична община Ви кани на ежегодния Фестивал на настолните и ролеви игри. Събитието ще се проведе на 13 юни на Централната алея в Борисовата градина. В основата му ще бъдат настолните игри – едно от най-съвременните и популярни сред всички възрасти хобита. Подходящи за малки и големи, настолните игри са един уникален начин за забавление и социализация. Те съдържат елементи на традиционните игри с карти и зарове и комбинират бързата и находчива мисъл с късмета и шанса. Съществуват стотици различни настолни игри. Сигурни сме, че поне една от тях би допаднала на всеки един от Вас, независимо дали сте любители на традиционните главоблъсканици и ребуси или просто обичате да се състезавате с приятелите си. Заповядайте, за да видите различни демонстрации и презентации на настолни и ролеви игри, като, разбира се, ще имате възможност и да поиграете.

Очакват Ви и турнири по някои от най-популярните игри. Така например победителят в турнира по Пандемия ще се класира за участие в Националното първенство на играта, където ще се бори за голямата награда - екскурзия в чужбина.

Заповядайте, за да се забавляваме заедно.

Вход свободен!

Проектът е съфинансиран от Програма за изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столичната община и се реализира в подкрепа на София за европейска столица на спорта през 2018 г.

User photos

User videos

Comments

200 symbols