Алея на книгата в София? Идваме!

Rating

Ще завършим голямото книжно пътешествие тази година на "новия" софийски булевард "Витоша", някъде близичко около улица Иван Денкоглу...

От 8 до 13 септември книгите на издателство "Жанет 45" ще бъдат на разположение на всеки, който държи да се отбие на Алея на книгата в град София.

На 9 септември в рамките на културния афиш на Алеята наш гост ще бъде прекрасната Ния Цанева. От 18:30 часа, в Greenwinch Book Center ще представим сборника с разкази "Летни деца".

9 септември ще бъде ден и на друга нова книга. Романът "Кротките" и авторът му Ангел Игов ще ни гостуват предпремиерно и съвсем тематично, заложили на вкуса на времето отпреди точно 71 години...

На 10 септември от 17:30 часа, на територията на нашата шатра (# 8) Борислав Геронтиев ще предложи поетичната си книга "Моята антология" с автограф за всеки почитател.

На 11 септември от 18:00 часа, на специално обозначено за културните мероприятия в рамките на Алеята място, театралният режисьор Йордан Славейков и поетът Марин Бодаков ще представят романа "Последна стъпка".

Толкова засега.
Останалото са книгите ни.

За повече инфо https://www.facebook.com/events/1024743694223485/

User photos

User videos

Comments

200 symbols